Vreemdelingenrecht - Bodha Advocatuur
506
page-template-default,page,page-id-506,bridge-core-2.1.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-20.1,qode-theme-bodha2020,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

Vreemdelingenrecht

“De betrokkenheid
van dit kantoor
kent geen grenzen”

Bij Bodha Advocatuur hebben we hebben jarenlange ervaring op het gebied van het vreemdelingenrecht. We kunnen u bijstaan bij de procedure tot het verkrijgen van een vergunning tot verblijf voor gezinshereniging, gezinsvorming en humanitaire redenen.

 

  • Bij gezinshereniging gaat het er bijvoorbeeld om dat u uw kinderen uit het land van herkomst wil laten overkomen om bij u in Nederland te verblijven. Van gezinshereniging is ook sprake wanneer een illegale ouder bij zijn kind met de Nederlandse nationaliteit wil verblijven.
  • Van gezinsvorming is sprake wanneer u uw partner/echtgenoot uit een land buiten de Europese Unie naar Nederland wil laten overkomen om bij u te verblijven.
  • Van humanitaire reden kan sprake zijn bij bijzondere individuele omstandigheden die niet onder een van de andere gronden vallen.

 

Hoewel de Nederlandse overheid hierover beleid heeft ontwikkeld, is vooral kennis van het recht en de jurisprudentie van de Europese Unie hierover van groot belang. De verdragen en richtlijnen van de Europese Unie hebben namelijk rechtstreekse werking in Nederland.

Heb je vragen of opmerkingen, Bel +31 (0)20 – 398 72 50