Bestuursrecht - Bodha Advocatuur
432
page-template-default,page,page-id-432,bridge-core-2.1.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-20.1,qode-theme-bodha2020,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

Bestuursrecht

“Wij nemen het stuur
over als het om
bestuursrecht gaat”

Bestuursrecht gaat over geschillen met de overheid. Over bijvoorbeeld het niet ontvangen van een (bijstands)uitkering en/of kinderbijslag, het niet toegewezen krijgen van voorrang voor een huurwoning of een vergunning.

 

Geschillen met de overheid vragen kennis van de verschillende wetten, instanties en procedures. Dat vraagt een praktische vertaling voor wat redelijk en billijk is in úw geval. Regels zijn er voor de mensen, mensen zijn er niet voor de regels.

 

Voor ondernemers en particulieren is het lastig om op de hoogte te blijven van alle regels en wetten die het bestuursrecht beslaat. De overheid kan ook bestuurlijke boetes opleggen, bijvoorbeeld indien een betrokkene zich niet aan bepaalde administratieve regels heeft gehouden. Deze boetes kunnen hoog oplopen. Het is raadzaam hiervoor een advocaat in te schakelen.

 

Wanneer u op zoek bent naar een advocaat bestuursrecht, bent u bij Bodha Advocatuur aan het juiste adres. We hebben jarenlange ervaring op het gebied van het bestuursrecht opgedaan en kunnen u daarom deskundig adviseren.

Heb je vragen of opmerkingen, Bel +31 (0)20 – 398 72 50