Over Bodha advocatuur - Bodha Advocatuur
428
page-template-default,page,page-id-428,bridge-core-2.1.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-20.1,qode-theme-bodha2020,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

Over Bodha advocatuur

Mr Bodha

“Ik geloof in volledige transparantie tijdens gesprekken en in de correspondentie. Dat vraagt om vertrouwen, het nakomen van afspraken en heldere directe communicatie. Een goede samenwerking leidt tot de beste resultaten.”

Mr Bodha is in Suriname geboren en heeft haar jeugd doorgebracht in Groningen en is aan de Rijksuniversiteit Groningen afgestudeerd in sociaal economisch- en privaatrecht. Inmiddels is zij al ruim 25 jaar werkzaam als advocaat.

In de beginperiode heeft zij zich beziggehouden met de algemene praktijk, waar zij onder andere meewerkte aan de afwikkelingen van letselschade inzake de Bijlmerramp. Daarna specialiseerde mr Bodha zich in familie-, bestuurs-, vreemdelingen- en huurrecht.

Mr Bodha is aangesloten bij:

Mr A.S. Bodha heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofdrechtsgebieden geregistreerd:

• Personen- en familierecht
• Huurrecht

Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Heb je vragen of opmerkingen, Bel +31 (0)20 – 398 72 50

Wat klanten zeggen

Ik leerde mr. Bodha kennen via een vriendin van mij. Ze vocht voor mij en leek mij een advocaat die niet tegen onrecht kan. Ze leerde mij dat de wereld hard is en dat ik echt ook voor mezelf moet opkomen en niet zo zacht moet zijn.

Zij heeft mijn zaken goed behartigd en ik ben meer dan zeer tevreden. Ik zou een ieder haar aanbevelen als je onrecht is aangedaan. Zij kan de zaken ook goed inschatten wat je kansen van winnen zijn.

Zij zal ook haar uiterste best doen als zij denkt dat het een zaak is die een kans van slagen heeft. Voor mij is ze de beste advocaat die ik tot nu toe in Nederland ontmoet heb.

Mevr. Hartmann

“Bij advocaten kantoor Bodha krijg je meteen het gevoel dat je zaak individuele aandacht krijgt. Er wordt goed geluisterd naar de probleemstelling, zodat je als cliënt vertrouwen krijgt in een positieve afhandeling. Mevr Bodha beschikt echt over vakkennis, waardoor haar advies goed onderbouwd wordt. Dit is echt cruciaal geweest in mijn zaak die ik uiteindelijk ook heb gewonnen”.

Mevr. Veldwachter

“In the last few years,Mrs Bodha  your service has brought hope,vision and upliftment to my life and this is well appreciated by me and my family members home and abroad.”

dhr. L Iyanda